2015-02-25

IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQSPECKI

Assalamualaikum..


Hari ni, Aisyah nak bagi ucapan sikit sempena Projek Business Jersey, Futsal Shoes etc. Syafiq Specki.. Dah lama nak buat, tak kesampaian, laptop pande rusak indah lok.(Paham ka?)

Ucapan? Hmm.. Tak mengharapkan sangat iPhone 5S, oleh kerana dah dijemput, tak boleh tolak. Kalau ikutkan zaman Rasulullah SAW dahulu, apa2 jemputan mesti hadir, mesti terima, kecuali lah ada urusan yang terlalu penting tak dapat elak. Confirm, kalau top referal ada satu blog tu memang menang hahahaha..

Okay, itu baru pembuka kata. Belum lagi isi.

Hmm, tahniah Syafiq Specki sebab dapat mengajak ramai orang tengok Perniagaan online yang hebat menarik tu. Aaaa.. Aisyah pun ada perniagaan dropship online. Teringin nak bukak business tudung sendiri. Doakan ya? Mana tau dapat buat. Nak sambung belajar lagi nanti. Tak tahu lagi, tengok result SPM lah. Okay! Dah melelat kisah hidup aku. Dah ngantuk. HAHA!

aaa.. Harap perniagaan kelak sukses, mana tahu, dapat jadi partner, boleh bukak kedai untuk Sport Attire seluruh Malaysia. Sarawak jugak! Jangan lupa Sarawak. HAHAHA! Sampai ke Brunei ke, Singapore ke, Aussie ke.. kat bawah tu. Okay? Insya Allah..

Dalam perniagaan ni akan ada jatuh naik. Jangan frust menonggeng sangat. Kuat semangat ye? Saya pernah merasa walaupun budak mentah, masih tunggu result SPM keluar (Minggu depan kot!). Ingat! Ready physical and mental. Kau bolehlah dah kumpul banyak2 follower haha... Bijak, memang bijak hihhihi.. Nanti tolong promote banyak2 lah ye.

Ape lagi eh? Hmm. Business ni memang best sebagai hobby. Boleh-bolehlah jenguk kite punye jugak eh. The Mashaj (Sebut betol2) Bukan Massage! Bukan tempat urut tu. Okay

p/s: aku tulis ni tak rase macam tulis, rase macam buat vlogger HAHA! Bayangkan je kalau aku buat Video Message untuk Syafiq Specki. Tahniah lah siapa dapat Giveaway iPhone 5S tu.

Selamat Malam. Good night, sleep tight! Business business jugak, kesihatan jage. macam aku, update tengah malam (tapi tido siang kejap eh)

Sincerely,
BUDAK RISAU RESULT SPM

Ni dah macam kata-kata wasiat hahaha JK!

Tag:


Thanks again Syafiq, for invite me! :D

Photobucket

2 comments:

  1. Salam...

    mintak maaf tak dapat menunaikan undangan atas sebab sebab peribadi...

    selamat berjaya kepada yang mengikuti segmen nih...

    salam singgah dan terima kasih banyak2

    ReplyDelete
  2. thanks for tagging yaaa. :)

    ReplyDelete