2016-05-16

Alhamdulillah, rezeki daripada Allah SWT

Asslamualaikum, result baru-baru ini dah keluar, cuma tinggal nak ready untuk pergi ke semester ketiga! New sem, new me, new course (subject)

Makin lama makin tough, Ya Allah, semoga dipermudahkan...

Jadi, Aisyah nak share result boleh?


TADAAA~~~
Apa salah nak bagitahu kan? So, hari ini kan result UPU keluar, jadi....

Kepada bakal mahasiswa dan mahasiswi UiTM Dihatiku kelak, terutamanya yang dapat program Diploma Perakaunan // Kampus Samarahan, TAHNIAH!! Tengok! Aisyah boleh, takkan korang tak boleh...Asal kita ada banyak keyakinan, berserah segalanya kepada Allah SWT, jangan asyik merungut susah sahaja.

Dalam 3 minggu ini nak masuk bulan Ramadhan, jadi kita puasa!!! Best tau, kalau yang dapat dekat UiTM Kampus Samarahan 1 tu, jom Aisyah ajak pergi bazaar belakang Kolej Mulu..hehehehe BEST TAUUUUU

Jadi, sekali lagi tahniah kepada yang berjaya, yang tak berjaya usaha lagi! Buat rayuan! Fikir positif, tunggu next intake, Form 6 ke, boleh kan? Politeknik pun masih ambil student kelak. Don't worry, be happy ok?

Photobucket

No comments:

Post a Comment